19. 8. 2012

Projekt Crassula

Pozorní čtenáři překlad z latiny nepotřebují. Pro ty nepozorné je odkaz zde.

Jakže jsem to říkala? Extrémní případy si žádají extrémní řešení? Tak tady to máte:


Hrozný. A co teda s tím? Je třeba neválet se celý den v posteli, ale například cvičit. A mohla bych si dát nějakou deadline, vždycky jsem byla ten hecovací typ. Takže nějaká sázka?

Budu sem dávat fotku každý týden, deadline by mohly být Vánoce. Otázka je, co by měl být cíl (Bojím se cokoliv určit, aby to bylo splnitelné nebo naopak dost tvrdé).

Jediné co vím je, že pokud tu deadline nezvládnu, oholím si na Nový rok hlavu, co vy na to? Nejen, že budu mít hlavu na pranýři, ale ještě k tomu bude plešatá.

5 komentářů:

  1. Nedávej si jako cíl kila, ale obvod. Stejně jako jsem to udělala já. Neřeším, kolik vážím, ale jestli dopnu tu sukni velikosti S. Ve chvíli, kdy ji dopnu, jsem spokojená, i kdybych vážila o pět kilo víc.
    Mimochodem, pořád ji nedopnu.

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, Maru, zkus na youtube 30 Day Shredd od Jillian Michaels. Je to dvacet pohodových minut denně, a zabírá to.

    OdpovědětVymazat
  3. Nebudeš věřit, ale přesně tohle jsem dělala půl směny v práci, akorát jsem se styděla ty fotky zveřejnit. Budem běhat?

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Konečně někdo hubnoucí, kdo na "tý odporný fotce" neváží 50 kilo i s postelí, takovým krasavicím mám vždycky chuť nakopat. :) Pojďme se hecnout vzájemně. :)
    Btw, 30 Days Shred, praktikuje-li se denně a je doprovázen slušným stravováním má opravdu dobré výsledky. Ale "pohodová dvacetiminutovka" bych ho teda nenazývala. :D

    OdpovědětVymazat